Utgitte bøker:

Til Forsiden

Omtale av "Turer i Rauland og Rjukan"
NY høsten 2018

Rauland og Rjukan representerer et spennende tverrsnitt av Vest-Telemark.

Rauland preges av et forholdsvis flatt og åpent landskap mens Rjukan har brattere og mer lukket terreng. Over det hele troner Gaustatoppen som et mektig landemerke.

På turer i Rauland og Rjukan

Til sammen har dette området et stort spenn i tilbud og aktiviteter. Det er kanskje slik at den som liker best å kjøre slalåm trekker til Gaustablikk mens den som foretrekker langrenn holder en knapp på Rauland.

Begge stedene har gode vintertilbud, det vet vi jo, og de blir beskrevet i denne boka. Men hvor aktiv er du til å bruke turskoene i fjellheimen om sommeren?

Har du i det hele tatt badet i et fjellvann? På en god sommer blir det varmt i vannet, selv for en som foretrekker 20 grader pluss. Denne boken har som mål å få deg til å prøve ut nye steder.

Perlene i turområdet henger på rekke og rad, det er bare å komme seg ut å prøve dem. «Alle» har vært på Gaustatoppen, men Vehuskjerringi har andre kvaliteter som er vel sågode.

En sykkeltur til Kalhovd er en opplevelse for livet, det samme er en kanotur på innsjøene ved Selstali. Flere steder kan vi gå i sporene etter hardtarbeidende sherpaer. De har steinlagt og drenert slik tradisjonen er i Nepal. Vi går også i sporene etter tungtvannsaksjonen.

Om ikke dette er nok, kan du invitere venner til kvelds med mat og musikk på Dansarstein. Turmulighetene er mange, og vi er heldige som lever i et land som er så rikt på muligheter og opplevelser.

Naturen ligger der og er tilgjengelig 365 dager i året. Bruk den! Hver dag gir en ny opplevelse, og det er helse i hver meter du går. Den første meteren er viktigst.

God tur!

    Les om Vestfold turer
Del 1
    Les om Vestfold turer
Del 2
Webdesign © 2009 Andebu Web og IT