Utgitte bøker:

Til Forsiden

Tilbakemeldinger - Sannheten

Anmeldelser, medieomtaler og lesermeninger:

"Sannheten" av Åge Grønning

Sannheten"Sannheten"

Følger du linkene nedenfor kan du lese noen medieomtaler og anmeldelser.

Eksterne linker åpnes i nytt vindu.


Anmeldelser og medieomtaler:

  • Hamar Dagblad Les


Lesermeninger:

Sannheten"Sannheten"

Nedenfor kan du lese tilbakemeldinger fra noen av bokens lesere. Når du har lest boken, tar vi gjerne imot din tilbakemelding også.


"Boken leses om og om igjen. Det er en meget unik bok. Jeg har aldri sett noe slikt før".


"Ja, nå har også jeg lest boken, og kan si at det var en fornøyelig opplevelse."


"Et godt bilde på at veldig mange vitner ikke er spesielt åndelige eller religiøse, de gjør det mest nødtørftige for å bli "frelst". Kjenner igjen mye fra dengang da."


"Boken burde leses av ALLE, så de fikk seg en tankevekker."


"Mye av det du skriver er rett og slett sanheten om hvordan det er i JV. Det er bra det kommer ned på papiret."


"Løp og kjøp alle sammen denne er bra, rett og slett flott. Rett fra levra. Kunne godt ha vært hardere. lol"


"Du har skrevet et verk Åge. Jeg har nå lest boken 3 ganger og smiler og ler nesten hele tiden. Men jeg blir litt mer alvorlig når skildringene om harmageddon kommer frem. Da får jeg angst."


"Med min egen bakgrunn fra Jehovas vitner kan jeg nikke gjenkjennende og noen ganger humrende til bror Rikes private betrakninger og funderinger omkring Harmageddon, den himmelske regjering osv."


"Boken har et mangfoldig og fargerikt persongalleri. Flere episoder virker usannsynlige. Men med den kjennskap jeg selv har til JV, og faktisk også til noen av de virkelige personene som har inspirert til figurene i boken, velger jeg å tro på dette." Atreyu (pseuvdonym).


"Jeg har nå lest boken ferdig, og jeg synes den er både morsom og underholdende." Pegasus


"Ved å lese dette,fikk jeg et innblikk i hva det faktisk koster å ha gått ut av en slik menighet med vettet i behold!!! Jeg har all respekt for de som greier det og har greid det!!!" Toril


"Kjenner meg godt igjen i din beskrivelse av Jehovas Vitner." "...du får godt fram sektens fundamentalistiske holdning, og følelsen av den." "Men jeg har opplevd langt grovere situasjoner enn de du bruker i boken." Roar


Med lun humor trekker forfatteren oss med i situasjoner som ofte får leseren til å eksplodere i latter. For undertegnede, som har vokst opp som et Jehovas vitne og som har mange års erfaring bak trossamfunnets glansfyldte fasade, er romanen lett gjenkjennelig. Den er velskrevet. En absolutt innertier.


Boken er et "must" å lese for alle avhoppere så vel som JVs spør du meg. Det var rett og slett en fornøyelse å humre meg i gjennom alle personkarakteristikker og alle nyanser i et menighetsliv som her er fanget mellom to permer på en måte som bare en som selv har "vært der", kan klare å beskrive. Her får du en genial historie fra Lillevik menighet innbakt med alle absurde intriger og historier du kan tenke deg fra denne gale verden:-). Boken anbefales på det varmeste og jeg håper den vil bringe smilebåndene deres i like stor aktivitet hos dere som hos meg


Bestill
boken
  Om
forfatteren
    Omtale av
boken
  Bla i boka
Webdesign © 2009 Andebu Web og IT